Zomergreens

Qualifying

Coronatoegangsbewijs voor binnen horeca verplicht

Vanaf 25 september 2021 is voor iedereen, ouder dan 13 jaar, een coronatoegangsbewijs verplicht voor gebruik van horecafaciliteiten binnenshuis. De horecamedewerkers moeten dit controleren en daarnaast uw ID checken.
De anderhalve-meter-regel en de verplichte horecaregistratie vervallen hiermee.

Uitzonderingen
Het coronatoegangsbewijs is voor golfbaan zoals wij, die een clubhuis hebben met een “gemengde bestemming”, niet nodig voor:
– de buitenterrassen;
– de receptiebalie;
– enkel toiletbezoek;
– het zich melden bij wedstrijdleiding;
– het afhalen van een consumptie, die verder elders zal worden geconsumeerd.

Met andere woorden: u zult alleen uw coronatoegangsbewijs moeten tonen wanneer u in het clubhuis op een stoel of barkruk gaat zitten en een bestelling wilt doen, die u ook in het clubhuis gaat consumeren.

QR-code
De eenvoudigste manier om uw coronatoegangsbewijs te tonen is via de QR-code in de zogenaamde “Corona Check app”. Deze app is voor bezitters van een smartphone gratis te downloaden via de App Store. Mensen die geen smartphone bezitten kunnen de QR-code printen via: https://coronacheck.nl/nl/print/

Gezamenlijk eten na wedstrijden
Vanaf heden is ook weer mogelijk om gezamenlijk te eten na de wedstrijd. Dit eten zal altijd binnen plaatsvinden, dus als u graag mee zou willen eten moet u in het bezit zijn van een geldige QR code.

terug naar overzicht