Zomergreens

Qualifying

Eerste editie ‘ZONDAG IN HET ZUIDEN’ bij De Hooikar en Golfpark Weilenseind een groot succes! (inclusief foto’s)

Sinds december 2018 zijn Gert van den Ouweland en Elianne Verheijen – van den Ouweland de mede trotse eigenaren van De Hooikar en Golfpark Weilenseind in Gilze. Zij zijn nu; samen met hun partners Wendy de Swart en Stevy Verheijen de vijfde generatie die het mooie familiebedrijf voort mogen zetten. Om eens aan iedereen te laten zien wat er allemaal te doen is bij De Hooikar en Golfpark Weilenseind was er afgelopen zondag een open dag georganiseerd.

Deze zonnige dag begon met een koffieconcert van seniorenorkest Gillesia. Daarna waren er diverse activiteiten voor jong en oud. Zo konden de kleintjes zich laten schminken, spelen in de speeltuin of springen op het springkussen. De oudere kinderen konden hun energie kwijt op de 12meter lange stormbaan. In d’n Doel kon je o.l.v. handboogvereniging de Romeinen een keer handboogschieten. Op de Driving range werd een balletje geslagen o.l.v. de golfprofessional van golfschool Weilenseind en op de putting green werd kennisgemaakt met het nieuwe “Hoi Karre putting golf”. De prijsvraag van het aantal tees raden in de vaas is ook door veel mensen ingevuld. Het waren 367 tees, dus de winnares die er het dichtste bij zat is Jolanda Stoopen met haar 358 tees. Ook schuttersgilde St. Ambrosius was van de partij, waar je met pijl en boog op servies mocht schieten. Voor een hapje en drankje kon je terecht op het zonnige terras met live muziek van rock en roll-band MC Mess en muzikale ondersteuning van Extreme Drive-in show.

Het was een hele geslaagde open dag , waar veel mensen op af zijn gekomen. Nog even nagenieten? Check dan de foto’s op onze facebook pagina: Foto’s zondag in het zuiden

terug naar overzicht