Zomergreens

Qualifying

Oefenfaciliteiten

Golfpark Weilenseind beschikt over oefenfaciliteiten waar zowel de beginnende golfer het golfspel onder de knie kan krijgen of de gevorderde golfer zijn spel kan perfectioneren.

Drivingrange
Zo hebben we een 200 meter lange verlichte driving range, met diverse doelen en afstandsborden om op te richten. Er zijn 20 afslagplaatsen waarvan 6 overdekt. De les-unit is afsluitbaar zodat u in alle rust met de Pro aan uw spel kunt werken.
Op het linker deel van de drivingrange is een gedeelte ingericht waar u uw slag van het gras kunt trainen. Zorg wel dat u daar tussen de twee lijnen (touwen) blijft.
Ballenkaarten en coins voor de ballenkast zijn verkrijgbaar bij de receptie in het clubhuis. Niet leden betalen apart fee voor gebruik drivingrange en oefenfaciliteiten. Zie tarievenlijst.

Puttinggreen en chipgreen
Centraal gelegen tussen de drivingrange en het terras ligt onze puttinggreen. Hier is een 9-holes parcours af te leggen zodat u putten kunt werken. De puttinggreen kan ook verlicht worden als het vroeg donker wordt.
Het is op deze puttinggreen niet toegestaan te chippen.

Ook is er op het golfpark een gedeelte ingericht om het korte spel te oefenen. Op de chip en winter puttinggreen mag gewoon gechipt worden.
Bij de chipgreen ligt ook een bunker, hierin kunt u de slagen uit het zand oefenen.