Zomergreens

Qualifying

Golfclinic

Wil je met een groep vrienden of collega’s op een gezellige manier kennis maken met de golfsport? Dan is “Golfpark Weilenseind” gelegen tussen Tilburg en Breda de perfecte locatie. Van de basis van de golfsport tot en met het spelen in de baan, het is allemaal al mogelijk in 1 dag tijd. Een golfclinic is uitermate geschikt voor verschillende gezelschappen, zoals o.a. personeelsuitjes. Wij organiseren golfclinics voor groepen vanaf 4 personen.

Het golfcomplex maakt onderdeel uit van horeca- en zalencomplex De Hooikar, dus voor een natje en een droogje wordt uitstekend gezorgd. U kunt zowel kiezen voor een ochtend-, middag- als avondprogramma (afhankelijk van het seizoen). Tussendoor lunchen of de dag afsluiten met een barbecue behoort tot de vele cateringmogelijkheden.

Golfclinic (basisprogramma) 1,5 of 2 uur
– eerste kennismaking met de theorie en praktijk van het golfen
– oefenen van een aantal basisvaardigheden van golf (grip, swing, etc.)
– uitvoeren van de meest voorkomende slagen zoals drive (lange bal), chip, putt.

Golfclinic + spelen in de baan (3,5 uur incl. 30 minuten pauze)
Indien gewenst kan de basis golfclinic, onder leiding van de golfpro, worden uitgebreid met een les in de baan bij Golfpark Weilenseind.
Hier kun je ervaring opdoen met golfen. Net zoals de toppers die je op televisie voorbij ziet komen. Wie weet heeft u wel de nieuwe ‘Tiger Woods’ of ‘Joost Luiten’ in uw groep zitten?

Tarieven 2024

1,5 uur golfclinic met 1 pro* € 28,00 per persoon
2 uur golfclinic met 1 pro* € 31,50 per persoon
3,5 uur golfclinic met 1 pro en inclusief spelen in de baan* € 49,50 per persoon
*Tarieven geldig vanaf minimaal 6 personen

Kleinere groepen ook mogelijk, neem contact op voor een prijs op maat.

De prijs is inclusief begeleiding door een golfprofessional, huur golfclubs en gebruik ballen.  

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte, neemt u dan contact met ons op via info@golfparkweilenseind.nl of tel. 0161 451387. Graag uw voorkeursdatum / aanvangstijd / tijdsduur / aantal personen / wel of geen horecagebruik opgeven.