Zomergreens

Qualifying

HEEL GILZE GOLFT

Dit jaar hebben we een nieuwe activiteit bij Golfpark Weilenseind: “HEEL GILZE GOLFT”. Een gezellige activiteit voor zowel golfers als niet-golfers. Een leuke manier om kennis te maken met de golfsport en met Golfpark Weilenseind. Het programma van Heel Gilze Golft bestaat uit een golfles van onze golfprofessional – tussendoor onbeperkt oefenen –  een week later nog een les en vervolgens een ‘finale – wedstrijd’ als afsluiting.  Je kunt je opgeven per groep van 4 t/m 8 personen en de kosten zijn € 100,00 per groep. Een groep mag uit zowel golfers als niet-golfers bestaan.

Lijkt het je leuk om te golfen met je vrienden, familie, collega’s, kennissen of buurtgenoten? Geef je dan met een groepje op d.m.v. je gegevens te sturen naar: heelgilzegolft@golfparkweilenseind.nl

Vanwege de onzekerheid m.b.t. de maatregelen rondom het corona virus, is de start datum nog onzeker.
Je kunt je alvast inschrijven, dan ontvang je meer informatie zodra deze bij ons bekend is.

terug naar overzicht