Zomergreens

Qualifying

Nieuwsbrief Corona Crisis

Nieuwsbrief Corona Crisis – 6 april 2020

Beste golfers van Golfpark Weilenseind,

Zoals reeds bekend zijn zowel de baan, de faciliteiten en het clubhuis nog zeker t/m 28 april dicht. Juist nu het voorjaar van start is gegaan en het gras goed aan het groeien is, is het akelig stil in de baan. Geen golfers, geen gasten in het clubhuis, een verlaten baan en drivingrange en helaas geen clubwedstrijden en geen NGF competitie.

Onze verantwoordelijkheid als Golfpark Weilenseind is nu de adviezen opvolgen vanuit het RIVM, NGF, NVG en het NOC*NSF. We krijgen regelmatig updates vanuit de NGF en NVG. Hoewel we allemaal erg graag open zouden willen, moeten we echter solidair zijn. Solidair met onze kwetsbare medemens, binnen en buiten de club; zij worden het hardst getroffen door een coronabesmetting. Maar bovenal solidiar met onze zorg- en hulpverleners, zij zijn de mensen die ons helpen bij besmetting, 24/7.

Oefeningen Golfschool
Ondanks dat Golfpark Weilenseind  nu gesloten is, kunnen jullie thuis toch enkele oefeningen doen m.b.t. het golfen. Wim van Kaathoven van Golfschool Weilenseind neemt regelmatig filmpjes op die hij online zet, waarbij hij oefeningen laat zien die je thuis kunt uitvoeren. Voor deze filmpjes kunt u terecht op zijn facebook pagina: https://www.facebook.com/people/Golfschool-Weilenseind/

Onderhoud baan en clubhuis 
Ondertussen zijn onze greenkeepers hard aan het werk in de baan om deze optimaal te preparen voor het moment dat we met zijn allen weer de baan in kunnen. Daarnaast zijn we ook bezig met verschillende onderhoudswerkzaamheden rond het clubhuis.

Hieronder een greep uit de werkzaamheden die we de afgelopen weken hebben verricht:

Inzaaien fairway hole 8


Verticaal maaien (verticuteren) greens


Onderhoud netten


Uitmaaien contouren fairways


Op hoogte zetten roughs


Voorbereidingen nieuw pad naar hole 8


Opknappen entree


Schilderwerkzaamheden

Heerlijk vers bereide schotels voor de paasdagen
Omdat eten afhalen nog wel tot de mogelijkheden behoort, proberen wij zo onze klanten nog van dienst te zien. Daarom willen wij u de mogelijkheid tot bestellen van huzarenschotels voor komend weekend; het paasweekend onder de aandacht brengen. U kunt deze schotels bestellen t/m donderdag door te mailen naar info@hooikar.nl of een berichtje te sturen naar 06-25497952. Meer info treft u op de flyer hieronder:

Wij wensen iedereen alle sterkte toe in deze onzekere tijden, houd rekening met elkaar, want samen moeten we deze crisis overwinnen.

Hopelijk gaan we elkaar na 28 april weer snel zien en kunnen we deze crisis achter ons laten. Blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Met vriendelijke groet,
Golfpark Weilenseind
Familie van den Ouweland       

terug naar overzicht