Zomergreens

Qualifying

Nieuwsbrief Corona crisis (23 april)

Nieuwsbrief Corona Crisis – 23 april 2020

Beste golfers van Golfpark Weilenseind,

De afgelopen weken hebben wij geduimd en gehoopt dat wij onze golfbaan na 28 april weer mochten openen. De NGF had wat ons inziens een werkbaar protocol aan het kabinet voorgelegd. Echter kondigde premier Rutte afgelopen dinsdag aan dat de sportvoorzieningen voor volwassenen en de horeca helaas nog gesloten blijven t/m 20 mei. Wij hadden gehoopt op ander nieuws, maar begrijpen de reden dat dit besloten is. Toch een teleurstelling dat we volgende week nog geen golfers mogen ontvangen.

Onderhoud baan
Ondertussen doen wij ons uiterste best om de baan in goede conditie te brengen en te houden. Afgelopen periode zijn er weer veel werkzaamheden uitgevoerd:


Greens gemaaid

 


Greens bezand

 


Zand greens ingesleept

 


Greens bewerken met TopChanger

 


Video greens bewerken met TopChanger

 


Resultaat TopChanger

 


Eerste deel pad naar hole 8 gereed

 


Paaltjes uit de baan worden geschilderd

 


Kozijnen clubhuis in een nieuwe kleur

 


Gebouw bij entree betimmerd

 

Hooikar Drive
Komend weekend verzorgen wij bij de Hooikar weer heerlijke maaltijden Chinees, eigengemaakte bavarois en ook schepijs is nog steeds te verkrijgen. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u vandaag nog bestellen om zo’n maaltijd dit weekend bij ons af te halen! Dit kan per telefoon (0161-451387, per whatssap (06-25497952) of via mail (info@hooikar.nl). Hieronder treft u de menukaart:

We vragen jullie nog even geduld te hebben en ons te blijven steunen! Wij met ons gehele team geven de moed niet op en we gaan ons uiterste best doen om als gezond bedrijf deze crisis door te komen.

Tot die tijd hopen we dat iedereen gezond blijft, want dat is nog steeds het aller belangrijkste!

We hopen u allen zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Familie van den Ouweland

terug naar overzicht