Zomergreens

Qualifying

Aanpassingen ivm evenementen 15 en 29 september

Komende periode zijn er op sommige dagen aanpassingen in de baan / op ons terrein vanwege evenementen. Deze willen we jullie graag via deze weg alvast onder de aandacht brengen.

Zondag 15 september vindt er een Wielerevenement plaats bij de Hooikar. Daardoor zal een deel van de parkeerplaats afgesloten zijn en hebben we extra parkeergelegenheid gecreëerd aan de overzijde van de straat. De carport bij de handicarts en de ruimte tussen deze carport en de handboogruimte zal ook druk bezet zijn. De lockers zijn uiteraard nog bereikbaar. Om van hole 7 naar hole 8 te gaan zal er een aangepaste route lopen, via de oefengreen rechts langs de handboogruimte af, doorsteken richting de driving range / ballenautomaat. Daar kunt u uw weg weer vervolgen over het schelpenpad naar hole 8 en 9.

Op zondag 29 september staat de Oldtimerdag weer op de planning. Deze dag zal de parkeerplaats niet beschikbaar zijn, vanwege het grote aantal verwachte deelnemers aan deze rit. Ook dan is er weer extra parkeergelegenheid aan de overzijde van de straat. Op één van de vakken van onze huidige parkeerplaats zal een tent komen te staan, welke vervolgens dan 2 weken blijft staan i.v.m. evenementen rondom de kermis welke hier plaats zullen vinden.

Zowel op 15 als op 29 september zal de keuken beperkt geopend zijn en is er geen bediening op het terras, maar zullen de drankjes afgehaald moeten worden bij de bar.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Familie van den Ouweland
Golfpark Weilenseind

terug naar overzicht