Zomergreens

Qualifying

Weilenseind Open

Vanwege het 20 jarig bestaan van Golfpark Weilenseind organiseert Familie van den Ouweland het eerste “Weilenseind Open”. Een wedstrijd voor leden en niet-leden van het golfpark.

Inschrijving is gesloten!

Er wordt gespeeld in een laagdrempelige wedstrijdvorm: Texas Scramble Strokeplay (9 holes). Een team bestaat uit 2 spelers. Dit mag zijn man/vrouw, vrouw/vrouw of man/man en iedere combinatie van handicapniveau is mogelijk. De uitgebreide uitleg is te vinden op: Uitleg Texas Scramble (Weilenseind Open)

Alle flights starten op hole 1. Er kan zaterdag 11 juni tussen 11:00 uur en 16:00 uur worden gestart. Na inschrijving ontvangt u van ons een starttijd. Bij de inschrijving kan een voorkeur van tijdstip worden aangeven.

Deelname is € 12,50 p.p. (€ 25,- per team). Hiervoor krijgt men (p.p.): Deelname aan wedstrijd (inclusief baanfee voor niet leden), 2 muntjes voor de ballenautomaat, 2 consumpties en team-borrelschaal na het spelen van de ronde.

Na afloop wordt online de uitslag gepubliceerd en gecommuniceerd naar de deelnemers. Ook is er een prijsvraag waarmee men verschillende prijzen kan winnen, o.a. een maand gratis golfen, golfaccessoires en een aantal ballenkaarten.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier: Inschrijven Weilenseind Open .De betaling van de kosten gebeurd op de wedstrijddag zelf aan de kassa.